Arsovska kërkon nga njerëzit e VMRO-DPMNE-së të marrin përgjegjësi: Partia nuk duhet të jetë peng i dikujt

TË FUNDIT

Kryetarja e qytetit të Shkupit, Danela Arsovska, kërkoi sonte në emisionin “Click Plus” në TV21 që njerëzit e VMRO-DPMNE-së të marrin përgjegjësi.

Ajo thotë se partia nuk duhet të jetë peng i dikujt.

“Përkundrazi, unë nuk jam në luftë me askënd dhe e kam thënë shumë bukur ditën që mendoj se në atë parti politike ka shumë njerëz të ndershëm, të guximshëm dhe të mirë dhe ajo që ka ndodhur në periudhën e kaluar besoj se dallon se kush janë ata që duhet të jenë aty për të mbajtur përgjegjësinë e tyre për veprimet që bëjnë dhe në asnjë rast nuk është e gjithë partia, sepse nuk duhet të jetë peng i dikujt”, tha Arsovska.

error: Content is protected !!