Albin Kurti: Marrëveshja bazë është njohje e ndërsjellë defakto

TË FUNDIT

Serbia po i ik nënshkrimit të aneksit, në pjesën e njohjes dhe obligimit ndërkombëtar të marrëveshjes ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, ka bërë të ditur kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, transmeton TV21.

“Marrëveshja bazë është njohje e ndërsjellë defakto mes Kosovës dhe Serbisë. Tash e kemi edhe aneksin e zbatimit të marrëveshjes”, tha Kurti.