Aksidentohen Fatmir Besimi dhe Kreshnik Bekteshi/VIDEO

Në mesin e tre veturave që u aksidentuan sonte para Qeverisë së Maqedonisë së Veriut, kanë qenë edhe të dy ministrave, Fatmir Besimi dhe Kreshnik Bekteshi. Këtë e ka bërë të ditur vetë Besimi në Facebook. “Sot vonë pasdite, vetura zyrtare me të cilën kam qenë duke udhëtuar bashke me ministrin e ekonomisë Kreshnik Bekteshi … Continue reading Aksidentohen Fatmir Besimi dhe Kreshnik Bekteshi/VIDEO