550 të punësuar dy muaj pa paga, nga “Ekonomia e Ujërave” protestuan para Qeverisë

TË FUNDIT

Protestat para Qeverisë duket se nuk kanë të ndalur. Sot protestuan të punësuarit nga Sh.A “Ekonomia e Ujërave” të cilët ka dy muaj të plota që nuk kanë marrë paga. Deri tani nuk kanë marrë përgjigje nga askush dhe si pasojë thonë se janë të detyruar të mbajnë grevë, ndërsa greva në “Ekonominë e Ujërave” sipas tyre do të vërë në pikëpyetje furnizimin me ujë të kulturave bujqësore.

“Qeveria na ka borxh sqarimin se çfarë po mendon të bëjë me shoqërinë aksionare, a mendon të vazhdojë të ekzistojë shoqëria aksionare. U ka borxh sqarim 550 të punësuarve se pse nuk kanë paga, për të punësuarit e firmës që ajo vetë e ka themeluar dhe u ka borxh sqarim 550 familjeve që kanë mbetur pa sigurim shëndetësor, a kujdeset fare për këta të punësuar dhe furnizimin me ujë në këtë shtet”, tha njëri nga tha Igor Kitanoski – Agro Sindikat.