400 eksponate të sistemuara në muzeun personal (VIDEO)

Atë çfarë nganjëherë nuk e bëjnë institucionet, e bëjnë qytetarët nga vullneti dhe dëshira për të ruajtur të kaluarën. Njëri nga ta është Safet Syla nga komuna e Shtimes,i cili me shumë përkushtim ka mbledhur mbi 400 eksponate dhe i ka sistemuar në një muze të vogël në shtëpinë e vet. Thotë se në vendin tonë, pak u dihet vlera eksponateve të vjetra./21 Media