386 sanksione për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

TË FUNDIT

Qendër terapie me protone për pacientët e vegjël me sëmundje të rënda

Një qendër e terapisë me protone për trajtimin e pacientëve të vegjël me kancer pritet të nisë funksionimin në...

Asfaltimi i autostradës Shkup-Bllacë ende s’ka filluar

https://www.youtube.com/watch?v=juo8archIpw Shumë fjalë, shumë premtime e fotografi, por asfaltimi i dy kilometrave rrugë, në autostradën Shkup-Bllacë ende nuk ka filluar...

Dikur stadium i KF “Zajazi”, sot deponi mbeturinash

https://www.youtube.com/watch?v=abVpj2bQI6g Kjo është rruga që të çon drejt stadiumit të Zajazit.Në këtë stadium dikur Klubi i Futbollit Zajazi zhvillonte ndeshje,...

Komuna e Çairit dhe Sarajit nderuan misionarët e diferencuar politik

Komuna e Çairit dhe Komuna e Sarajit me manifestim të përbashkët nderuan misionarët e diferencuar politik të arsimit në...

Arritën 3 mijë vaksina “Sputnik V”, së pari do të vaksinohen të moshuarit

https://www.youtube.com/watch?v=ob6zNAcusd8 3000 doza vaksina nga lloji “Sputnik V” nga Rusia, me avionin e AIR Serbia arritën në vend. Vaksina do...

Kanë vazhduar sanksionet për mosrespektim të masave mbrojtëse nga Covid-19.

Gjatë ditës paraprake, 22-23.02.2020, Ministria e Punëve të Brendshme ka shqiptuar 386 sanksione vetëm për mosmbajtje të maskës mbrojtëse.

Prandaj nga atje, kanë apeluar që të respektohen masat dhe protokollet për mbrojtje nga Covid-19 të miratuara nga Qeveria e Maqedonisë së Veriut./TV21

TË NGJAJSHME