VMRO-DPMNE AKUZON LSDM-NË, HEQJA E TESTIMIT EKSTERN ËSHTË “ANTIREFORMË”

359
0
SHPËRNDAJE

Zëvendës ministri i Arsimit nga radhët e VMRO-DPMNE-së Spiro Ristovski tha se qëllimi i LSDM-së për të ndërprerë testimin ekstern nuk është reformë por është antireformë. Ai në një konferencë vlerësoi se testimi ekstern bëhet për një arsim më të mirë dhe për një të ardhme të ndritshme të nxënësve. Nga VMRO-DPMNE thonë se testim i llojit të tillë praktikohet nëpër shtetet e huaja më të avancuara.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU