PJESË E GJORÇE PETROV, KISELLA VODËS DHE AERODROMIT NESËR PA ENERGJI ELEKTRIKE

383
0
SHPËRNDAJE

Një pjesë e konsumatorëve të fshatit të Shkupit Vollkovë nesër nga ora 9 deri në orën 11 do të mbeten pa energji elektrike.

Në periudhën kohore prej orës 9:00 deri në 10:30 pa energji elektrike do të jenë konsumatorët në rrugën “Bllagoja Gojan” nr.37, 39, 41 dhe 43 në komunën e Kisela Vodës, ndërsa nga ora 13:00 deri në 15:00 konsumatorët në bulevardin “Jane Sandanski” nga nr.15 deri 21.

Siç njoftoi QRMK e Qytetit të Shkupit, ndërprerja e energjisë elektrike është për shkak të operacioneve të caktuara teknike.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU