BIZNESMENËT I PARAQITËN KËRKESAT E PARA, QEVERIA KËRKON NGA TA RRITJEN E PAGAVE

810
0
SHPËRNDAJE

Ministrat e qeverisë në fushën e ekonomisë, të shoqëruar nga kryeministri Zaev sot u takuan me biznesmenë të Odës Ekonomike të Maqedonisë. Përbërja qeveritare u prit me duartrokitje, diçka e ngjashme siç ndodhi edhe me ish kryeministrin Nikolla Gruevskin kur paralajmëroi se do t’i shlyej borxhet ndaj subjekteve afariste. Në takim, afaristët parashtronin pyetje, ndërsa ministrat dhe kryeministri përgjigjeshin se si do t’i zgjidhin problemet dhe në çfarë mënyre do të bëhen partnerë të sektorit privat.

 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU