(ВИДЕО) Жена се соблече гола и го навредуваше Земан додека гласа

726
0
АКЦИЈА
https://www.youtube.com/watch?v=zhMlkMLhnOo
На видеото што го објавија чешките медиуми, може да се види дека жената ја соблекува горната облека и започнува да довикува погрдни зборови на англиски јазик против Земан.
Жена се обиде да го спречи чешкиот претседател Милош Земан да го оствари своето право на глас за време на претседателските избори во земјата.
На видеото што го објавија чешките медиуми, може да се види дека жената ја соблекува горната облека и започнува да довикува погрдни зборови на англиски јазик против Земан.
Таа ги крева рацете во воздухот и вели „Земан е ку*ва на Путин“, но веднаш е совладана од страна на обезбедувањето.
Феминистичка група од Украина соопшти дека идентитетот на жената е Ангелина Диаш, која по потекло е од нивната земја.
Земан го напушта гласачкото место, по што повторно се вратил назад и го остварил своето право на глас.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР