РЕГИОН

Само локалните лидери можат да ја средат работата и да и ја претстават на своите граѓани. Тие мораат да ја преземат одговорноста и да...

И покрај политичките изјави на косовските фукционери дека ќе има заштеда на буџетските средства, за трошоци за патување, ноќевања и ручеци од буџетот и...

СВЕТ

Францускиотцентристички кандидат за претседателЕмануел Макрон и лидерката на крајната десница Марин Лепен,влегоа во вториот круг од претседателските избори, покажуваат првичните прелиминарни проекции според изборниот...

Французите денеска гласаат на претседателски избори, кои можат да ја одредат иднината на Европската унија. Изборниот терен е пренатрупан и понепредвидлив од кога и да...

КУЛТУРА

НАУКА И ТЕХНОЛОГИЈА

НАЈПОСЕТЕНИ

Контакт

Телевизија 21 Македонија
Ул. Македонија бр. 10 Скопје
+389 2 3 135 630
+389 2 3 135 631
mail: tv21@rtv21.tv

За нас

Телевизија 21 започна со емитување на својата програма во Македонија на 21 септември 2015 година. Teлевизијата е дел од косовската медиумска групација RTV21. Емитува програма на албански и на македонски јазик во HD сигнал. При пласирањето на информациите се водиме од највисоките етички и новинарски стандарди.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com